Sydøstasien pt. 3 - Cambodja pt. 2


Angkor Wat - verdens største religiøse bygning og hele Cambodjas stolthed. Et kæmpe areal fyldt med massevis af forskellige templer lavet for næsten 1000 år siden. Man taber helt pusten ligeså snart man nærmer sig området og ser templerne tårne sig op.

Den første dag lejede vi to cykler og spænede derud klokken 5 om morgenen for at se den absurd flotte solopgang. Jeg tog faktisk ikke så mange fotos af den, da de alle bare var perfekte i første hug. Ret vild oplevelse at de bare sad i første hug. På cyklerne tog vi fra tempel til tempel og så hvordan junglen stadig har magten over de store bygningsværker. Især Ankgor Phnom, hvor Tomb Raider blev optaget, var meget betagende. Træernes rødder havde fået lov til at sno sig over murene og igennem gangene. Vi var afsted i begyndelsen af regntiden, hvilket også betød, at græsset var virkelig frodigt og skoven var endnu mere frodig end normalt.

Den anden dag tog vi en tuktuk, men desværre var regnen ret ødelæggende for den dag. Dog var vi glade for at tage derud en ekstra dag. Det er helt på højde med at se pyramiderne, at opleve Angkor Wat. Det var samtidig vores sidste dag i Cambodja, inden vi vendte snuden mod Thailand.

Ingen kommentarer: